Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pomazánka z domácího pivního sýra

Pomazánka z domácího pivního sýra

5/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2-4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 22 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 1 g
Tuky 1 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zlatý hřeb každé pánské jízdy? Tahle pomazánka z pivního sýra!

Suroviny

kupovaný nebo domácí podle našeho receptu
pažitka 1 svazek
nakrájená nadrobno
hořčice plnotučná 1 PL
pepř
čerstvě mletý
ředkvičky 1 svazek
nakrájené na plátky
opečený, k podávání
k podávání

Postup

1

Pivní sýr promíchejte s většinou pažitky a hořčicí. Opepřete a mažte na opečené chleby. Posypte zbylou pažitkou a podávejte s ředkvičkami, případně s vychlazeným pivem.

[[nid:30331]]

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/6

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...