Pomazánka z domácího pivního sýra

Pomazánka z domácího pivního sýra

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (4)
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2-4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 22 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 1 g
Tuky 1 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zlatý hřeb každé pánské jízdy? Tahle pomazánka z pivního sýra!

Související recepty

Suroviny

sýr pivní 200 g
kupovaný nebo domácí podle našeho receptu
pažitka 1 svazek
nakrájená nadrobno
hořčice plnotučná 1 PL
pepř
čerstvě mletý
ředkvičky 1 svazek
nakrájené na plátky
chleba
opečený, k podávání
pivo světlé
k podávání

1 Pivní sýr promíchejte s většinou pažitky a hořčicí. Opepřete a mažte na opečené chleby. Posypte zbylou pažitkou a podávejte s ředkvičkami, případně s vychlazeným pivem. 

Domácí pivní sýr

Domácí pivní sýr

Více

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/6

Apetit magazín

Chutné rizoto k obědu i k večeři
  • Jak na to

Chutné rizoto k obědu i k večeři

Risotto (rizoto) má původ v severní Itálii, je krémové a vařené ve vývaru. Postupem času recept procestoval celý svět a dostal mnoho podob. Některé jsou tomu původnímu na míle vzdálené, přesto jimi nepohrdneme. Pojďme se podívat, jakou...
K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít
  • Novinky a zajímavosti

K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít

Podzim je obdobím dýní. Nejenže jsou oblíbenou podzimní dekorací, a to zejména na Halloween, ale v kuchyni z nich můžete připravit spoustu výtečných pokrmů. Uvařit si můžete skvělou dýňovou polévku, omáčku, dýni lze zavařit nebo zapéct v...

Obchod Apetit