Recepty s pivním sýrem
Pivní sýr je druh zrajícího velmi aromatického sýra, který se však vyznačuje překvapivě jemnou chutí. Velmi často se konzumuje s pivem, dokonce se může do piva namáčet. Právě to dalo základ jeho pojmenování. Lze jej použít i při přípravě teplých pokrmů či různých druhů polévek nebo dipů.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 132 stran
- Aktuální číslo 5/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Květnové číslo Apetitu, přináší čerstvou jarní zeleninu v mnoha podobách – v salátech, jako přílohu k pečenému masu, v sladkých dezertech.
-