Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,0 (64x)
29. 6. 2016
Domácí pivní sýr
Apetit
Domácí pivní sýr
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,0 (64x)

Stačí jen zamíchat tvaroh s kořením a nechat několik dní zrát... Pěkně odleželý domácí pivní sýr s typicky štiplavou vůní ocení hlavně muži! Servírujte ho s čerstvým pečivem a vychlazeným pivem. Studená bezmasá večeře, která potěší nejednoho chlapa.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 561 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(64 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/6

Máme pro vás 116 tipů pro čerstvou letní sezonu. Večeře bez masa, luxusní oběd z Francie, křupavý chřest i voňavé bylinky.Červen bez jahod je jako Romeo bez Julie. Krásná barva, skvělá chuť a úžasná vůně: jahody jsou prostě nejvíc. Užijte si je naplno s našimi božskými recepty.Sladké zelené kuličky hrášku chutnají nejlépe čerstvé rovnou ze zahrádky. My je přidali do jídel, která chceme jíst pořád znovu. Jednou s kuřecím masem, podruhé jako nákyp se slaninou, pak v polévce či těstovinách. Naučte se domácí sýr. Je to jednodušší, než si myslíte. Kromě podrobného návodu pro vás máme také snadné recepty s různými druhy sýra, od polévky až po salát.