
Pomazánka z Lučiny s medvědím česnekem a pažitkou
Připravte si lehoučkou jarní pomazánku s Lučinou. Pokud zkomibujete její nadýchanou texturu s křupavým čerstvým pečivem, nová závislost je na světe! Ani se vám nebude chtít věřit, že něco takhle dobrého může být zároveň zdravé…
Autor: Komerční prezentace
Ingredience
- 2 balení Lučiny v krabičce 200 g
- svazek medvědího česneku, nasekaného
- svazek pažitky, nasekané
- sůl a čerstvě mletý pepř
- opražené pekanové nebo vlašské ořechy
- pečivo k podávání
Příprava jídla
1 Lučinu dejte do misky a prošlehejte.
2 Přimíchejte nasekaný medvědí česnek a pažitku, osolte a opepřete podle chuti a podávejte s čerstvým pečivem, posypané opraženými ořechy.
NĚCO NAVÍC:
Pokud neseženete medvědí česnek, můžete ho nahradit zelenou natí jarní cibulky spolu s drceným stroužkem česneku.
Přidat komentář