Doplníte-li talíř krémové pórkové polévky ztraceným vejcem a taštičkami plněnými mletým masem, vydá hravě i za hlavní chod. Pokud ji budete podávat jako součást několikachodového menu, můžete taštičky vynechat.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na taštičky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1236 kcal
- Bílkoviny 58.75 g
- Sacharidy 92.75 g
- Tuky 65.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,6/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/2
K únoru, měsíci neodmyslitelně spjatému s masopustem a řadou zvyků, tradičně patří vepřové maso ve všech podobách, koblihy a palačinky. Ani jedno nebude v novém vydání Apetitu, které vychází už 12. ledna, rozhodně chybět. Pokud vás ovšem na bůček, kolínko či slaninu příliš neužije, nezoufejte. Abychom masovou nálož vyvážili, sepsali jsme pro vás totiž i recepty na 5 neotřelých večeří bez masa. Vytáhli jsme také staré kuchařské sešity a nalezeným pokrmům oblékli modernější kabátek. O své tipy, jak správně sestavit zdravou snídaňovou, obědovou či svačinovou krabičku, se s námi podělila nutriční terapeutka Lada Nosková. Život vám osladíme svůdnými dezerty z bílé čokolády, které jsou jako stvořené na oslavu svátku svatého Valentýna. Pokud by pro vás byly málo vášnivé, vsaďte na recepty z restaurace Brasileiro, které vám do kuchyně zaručeně vnesou pořádně žhavé brazilské rytmy. Apetit, napsáno s chutí.