Rybám sluší bylinky vždycky. Zkuste jarního pstruha na másle a uložte ho na lístky jarního medvědího česneku, případně jinou bylinku, která zrovna roste. Většinu práce obstará trouba, na vás bude čekat jen lahodný výsledek.
Suroviny
Pro 1-2 osoby
Suroviny
Pro 1-2 osoby
Na máslo
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1037 kcal
- Bílkoviny 23 g
- Sacharidy 15 g
- Tuky 97 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2014/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/4
Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky