Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (15x)
7. 12. 2015
Půlnoční maso
Apetit
Půlnoční maso
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (15x)

Maso si můžete připravit den předem nebo jej až na 3 měsíce uložit do mrazáku. Před podáváním ho stačí zapéct s bramborami.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na brambory

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4837 kcal
  • Bílkoviny 286 g
  • Sacharidy 372 g
  • Tuky 208 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/1

Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky