Hodnocení receptu
Průměr: 4.2 ()
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

kuřecí prsa
cibule červená
bbq omáčka
tortilla
mozzarella
čedar
petrželka
nebo bazalka
máslo
kousek
sůl
pepř

1 Cibuli osmahněte na pánvi, přidejte na kousky nakrájené maso, osolte, opepřete, polijte barbecue omáčkou, promíchejte a smažte, až je maso hotové.

2 Na druhou pánev dejte kousek másla, na něj položte tortilu, kterou posypte mozzarellou, poklaďte směs s masem, posypte troškou petrželky, hrstí čedaru a přiklopte druhou tortilou.

3 Otočte a nechte chvíli osmahnout i z druhé strany. Rozdělte e na 4 kousky a podávejte.

Autor: NicciR

Apetit magazín

Jak vypadaly kuchařky ze století Rettigové?
  • Lidé a jídlo

Jak vypadaly kuchařky ze století Rettigové?

Kuchařky se v českých zemích vydávají od 16. století a do dnešní doby prošly zajímavým vývojem. I když se to možná na první pohled nezdá, kromě tehdejších chutí prozradí také mnoho o náladě ve...
Dýně jako dekorace i jako skvělá surovina v kuchyni
  • Tipy a triky

Dýně jako dekorace i jako skvělá surovina v kuchyni

Období dýňových žní je tady. A poznáme to nejen v kuchyních, ale i na balkonech a u vchodových dveří. Pojďme se společně podívat, co se dá z dýně vytvořit a jak zužitkovat celý plod včetně dužiny a semínek.    ...

Obchod Apetit