V jednoduchosti je krása, spaghetti (špagety) carbonara jsou toho jasným důkazem. Cestu k těmto slavným italským těstovinám s hedvábnou omáčkou z vajec a kousky šťavnaté slaniny si najde každý. Místo špaget klidně použijte jiné těstoviny, třeba linguine nebo penne, základem je nevysušit vejce a přidat notnou dávku parmazánu.
Videorecept
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 555.25 kcal
- Bílkoviny 26 g
- Sacharidy 28 g
- Tuky 36 g
Postup přípravy
- Penne, tagliatelle nebo fusilli aneb Velký přehled těstovin. V galerii najdete 17 italských receptů z Apetitu KVÍZ: Umíte vařit italskou kuchyni?
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/2
Únor 2006