Vychutnejte si pikantně slané olivy, sýry feta a halumi a oregano, rozmarýn a bobkový list – zemité, dřevnaté vůně a chuti, které pronikají až do hlubin klasického řeckého jídla.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na lilkový kaviár
Na smažený sýr
Na marinované olivy
Na zelené fazolky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 906.5 kcal
- Bílkoviny 26.5 g
- Sacharidy 33.5 g
- Tuky 69 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2008/2
Únor 2008