0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Serpentini s rukolou

Serpentini s rukolou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Serpentini s rukolou

3.5/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2820 kcal
Bílkoviny 101 g
Sacharidy 406 g
Tuky 75 g
Vláknina 36 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rukola umí být někdy pořádně ostrá. V těstovinách je proto výraznější než špenát.

Suroviny

ciabatta 3 plátky
bez kůrky
olej
sezamová semínka 3 PL
česnek 2 stroužky
těstoviny 320 g
serpentini
rukola 100 g
olivy černé 80 g
sůl
pepř
čerstvě mletý

1 Rozmixujte nahrubo 3 plátky ciabatty bez kůrky a opékejte je dozlatova na 4 lžících oleje spolu se 3 lžícemi sezamových semínek. Dejte na papírovou utěrku okapat.

2 Zvlášť na 4 lžících oleje minutu opékejte 2 stroužky česneku na plátky, pak přidejte 3 rajčata na kostky a po 2–3 minutách vmíchejte serpentini, 100 g rukoly, 80 g černých oliv, sůl a pepř. Na prudkém ohni párkrát prohoďte.

3 Smíchejte se strouhankou a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč