Lahodně sladkou chuť červené řepy geniálně doplňuje slaný sýr – přímo dokonalá kombinace! Přesně taková je řepa zapečená s fetou – zeleninová příloha ke grilovanému masu. Položte pekáček doprostřed stolu a nechte hosty, ať si naberou...
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 256 kcal
- Bílkoviny 10.75 g
- Sacharidy 15.25 g
- Tuky 40.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/2
Únor 2008