0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Salát z uzeného pstruha s červenou řepou a řeřichou

Salát z uzeného pstruha s červenou řepou
ZDROJ: ImageProfessionals
sdílet:

Salát z uzeného pstruha s červenou řepou a řeřichou

4.7 / 5. Počet hodnocení: 3
Do 10 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2106 kcal
Bílkoviny 63 g
Sacharidy 36 g
Tuky 180 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Do 5 minut na stole!

Suroviny

hořčice dijonská 1 PL
olivový olej 150 ml
vinný ocet bílý 50 ml
nakládaná
křen 1 PL
strouhaný se smetanou (krenex)
pstruh 270 g
uzený
řeřicha 150 g
bez silných stonků
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení

1 Do čisté sklenice se šroubovacím víčkem dejte velkou špetku soli a pepře, hořčici, olivový olej a ocet. Zavřete, protřepejte a uložte do lednice – tam zálivka vydrží i pár týdnů, dokud ji všechnu nespotřebujete.

2 Případné větší kusy nakládané řepy pokrájejte a vložte do mísy. Přidejte křenovou směs, dvě lžíce připravené zálivky a pořádně promíchejte. Filety ze pstruha rozdělte na drobné kousky, případnou kůži vyhoďte. Řepu smíchejte s řeřichou a navrch naaranžujte pstruha.

Lahodné variace
Místo uzeného pstruha můžete použít jakoukoli jinou uzenou rybu, obyčejnou makrelou počínaje a lososem konče.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/6

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.6/06, str.66

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč