0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Riccioli alla vodka

Riccioli alla vodka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Riccioli alla vodka

4.8 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2087 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 180 g
Tuky 115 g
Vláknina 17 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Opilé těstoviny

Suroviny

máslo 2 PL
paprika červená 2 ks
sůl
pepř
hořčice dijonská 1 ČL
smetana 200 ml
30%
vodka 3 PL
těstoviny 320 g
riccioli
pažitka
nasekaná
parmazán
strouhaný, na ozdobu

1 Na 2 lžících másla doměkka opékejte 2 červené papriky, na nudličky. Osolte, opepřete, přidejte lžičku dijonské hořčice, 200 ml 30% smetany, 3 lžíce vodky a už jen prohřejte. Smíchejte s uvařenými těstovinami riccioli.

2 Podávejte s nasekanou pažitkou a strouhaným parmazánem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit