Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Riccioli alla vodka
Riccioli alla vodka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Riccioli alla vodka

4.9/5 Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2087 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 180 g
Tuky 115 g
Vláknina 17 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Opilé těstoviny

Související recepty

Suroviny

sůl
pepř
hořčice dijonská 1 ČL
smetana 200 ml
30%
vodka 3 PL
těstoviny 320 g
riccioli
pažitka
nasekaná
strouhaný, na ozdobu

Postup

1

Na 2 lžících másla doměkka opékejte 2 červené papriky, na nudličky. Osolte, opepřete, přidejte lžičku dijonské hořčice, 200 ml 30% smetany, 3 lžíce vodky a už jen prohřejte. Smíchejte s uvařenými těstovinami riccioli.

2

Podávejte s nasekanou pažitkou a strouhaným parmazánem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...