Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1465 kcal
Bílkoviny 7 g
Sacharidy 7 g
Tuky 146 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dobrota třeba k aperitivu. Olivy marinujte v olivovém oleji s vodkou a černým pepřem.

Suroviny

olivový olej extra panenský 125 ml
vodka 60 ml
z 1 biocitronu, oloupaná škrabkou
pepř 1 ČL
černý, celý
kalamata

Postup

1

V misce promíchejte olej, vodku, citronovou kůru a pepř.

2

Přidejte olivy a ve skleněné nebo keramické dobře uzavřené nádobě marinujte 24 hodin. V chladničce vydrží nejméně 2 týdny.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/2

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...