Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1465 kcal
Bílkoviny 7 g
Sacharidy 7 g
Tuky 146 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dobrota třeba k aperitivu. Olivy marinujte v olivovém oleji s vodkou a černým pepřem.

Související recepty

Suroviny

olivový olej extra panenský 125 ml
vodka 60 ml
z 1 biocitronu, oloupaná škrabkou
pepř 1 ČL
černý, celý
kalamata

Postup

1

V misce promíchejte olej, vodku, citronovou kůru a pepř.

2

Přidejte olivy a ve skleněné nebo keramické dobře uzavřené nádobě marinujte 24 hodin. V chladničce vydrží nejméně 2 týdny.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/2

Apetit magazín

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum
  • Zajímavosti

Tahini pasta: 7 způsobů, jak ji využít v kuchyni na maximum

Fenomén dubajské čokolády vám určitě neunikl a možná jste si ji dokonce zkusili připravit doma. Pravděpodobně vám v lednici zbyla sezamová pasta tahini a teď přemýšlíte, co s ní. Rádi vám poradíme, jak ji využít! Je to nečekaně všestranná...