Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,6 (14x)
17. 1. 2018
Řízky se šalvějí a prosciuttem obalované v quinoe


Snadné
< 60 min
4,6 (14x)

Připravte si čerství řízečky v novém kabátě!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1254.75 kcal
  • Bílkoviny 122.75 g
  • Sacharidy 63.25 g
  • Tuky 64 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/11

Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky

Související články

Šalvěj

Šalvěj od A do Z: Jak ji pěstovat, kdy ji sbírat, jak ji využít v kuchyni a nejen to

Šalvěj lékařská patří mezi stálice bylinkových zahrádek i domácích lékárniček. Oblíbená je nejen pro svůj silný antibakteriální účinek, ale také díky výrazné chuti, kterou můžete uplatnit například ve středomořské kuchyni. Jak šalvěj správně pěstovat v květináči i na záhonu, kdy ji sklízet a jak ji využít v kuchyni? Víte, proč vám možná nekvete? A jak ji sušit?