Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (13x)
12. 12. 2016
Rostbíf s křenem a modrým sýrem


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (13x)

Delikátní pečeně se dělá z hovězího nízkého roštěnce, který se nachází nad středovou částí páteře. Je to po svíčkové nejdražší kus hovězího, ale nelitujte peněz a kupte to nejlepší maso, nejlépe z mladého býčka nebo jalovičky. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na remuládu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3927 kcal
  • Bílkoviny 264 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 309 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Rostbíf: Kultovní anglické pečeně z nízkého roštěnce, kterou miluje celý svět KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa?

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.