Znáte rukolu jenom čerstvou jako součást salátů? Díky receptu na originální party pohoštění naší čtenářky Martiny Lancingerové rychle pochopíte, že jste jí podceňovali a její využítí je daleko širší. Sama autorka tyhle trubičky miluje i proto, že je možné je různě obměňovat a plnit pokaždé jinou náplní.
Suroviny
Na 16 kousků
Suroviny
Na 16 kousků
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 950 kcal
- Bílkoviny 46 g
- Sacharidy 96 g
- Tuky 41 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/1
Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty