Pojďte si s námi připravit pastu s pikantní omáčkou a trochou zeleně!
Suroviny
nudle
250
g
čínské vaječné nudle, 3 bločky
na malé růžičky
olej
1
PL
sezamový
hovězí maso
400
g
na minutky, roštenky nebo biftek
jarní cibulka
na kolečka, množství podle chuti
Na omáčku
sójová omáčka
3
PL
ústřicová omáčka
2
PL
kečup
1
PL
česnek
2
stroužky
zázvor (čerstvý)
čerstvý, rozdrcené kousky, nastrouhané najemno
vinný ocet bílý
1
PL
Postup
1
Smíchejte suroviny na omáčku. Nudle připravte dle návodu a minutu dvě před koncem přisypte brokolici. Sceďte.
2
Zatím zahřejte v hlubší pánvi či woku olej a za stálého míchání na něm prudce opečte maso dohněda. Vlijte omáčku, zamíchejte, nechte minutku prohřát a odstavte. Přisypte nudle s brokolicí. Hned podávejte, sypané cibulkou.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Bleskové těstoviny, které zvládnete raz dva(15 receptů)
Komentáře
Anonym
07.11.2007 08:07
Apetit 5/07