Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,6 (10x)
16. 3. 2020
Rýžový pudink s karamelovými jablky
Apetit
Rýžový pudink s karamelovými jablky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,6 (10x)

Poslední jablka z loňské sklizně udělají z obyčejného jídla parádu! Díky šlehačce je rýže nadýchaná jako obláček, a navíc voní po citronu a skořici.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na karamelová jablka

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1947 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 239 g
  • Tuky 98 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/4

Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí