Poslední jablka z loňské sklizně udělají z obyčejného jídla parádu! Díky šlehačce je rýže nadýchaná jako obláček, a navíc voní po citronu a skořici.
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na karamelová jablka
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1947 kcal
- Bílkoviny 24 g
- Sacharidy 239 g
- Tuky 98 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2019/4
Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí