Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rýžový nákyp

Rýžový nákyp se řadil hned vedle koprové omáčky, špenátové polévky a žemlovky mezi chuťová fiaska servírovaná ve školních jídelnách. Ale věřte tomu, že když přípravě sladké rýže dopřejete trochu péče a zvolíte ty správné suroviny, rázem sladké jídlo povýšíte na dezert. Pokud stále nevěříte, vyzkoušejte některý z našich osvědčených receptů. Třeba rýžový nákyp se švestkami , jablky nebo meruňkami či rýžový pudink s ovocem.

...

 

  • Na přípravu nákypu použijte nejlépe kulatozrnnou rýži. Je lepivá a tvoří kašovitou konzistenci.
  • Rýži můžete vařit v mléce nebo v rostlinném nápoji (kokosové, mandlové, ovesné „mléko“ atd.).
  • Kaši nezapomeňte ochutit vanilkou a skořicí.
  • Rýžový nákyp se nejčastěji připravuje s tvarohem nebo/ a s ovocem, které můžete zvolit podle své chuti a dostupnosti. Klasikou je rýžový nákyp se švestkami, ale výborný je také s jablky nebo hruškami, hroznovým vínem a jeřabinou. Zvolit také můžete broskve, meruňky i jahody.
  • Pravé „de luxe“ dodá sladké rýži sněhová čepice z ušlehaných bílků.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč