Sachrův dort patří k legendám rakousko-uherského cukrářství. Podle našeho receptu si ho můžete jednoduše upéct ve své kuchyni a svůj byt proměnit během okamžiku v luxusní cukrárnu. Ve vídeňských kavárnách se Sachr dort podává s pořádným kopcem šlehačky.
Suroviny
8
Suroviny
8
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 841 kcal
- Bílkoviny 13.88 g
- Sacharidy 108.38 g
- Tuky 36.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/2
Únor 2008