Klasický rajčatový salát panzanella jsme obohatili o meloun, který z něj udělal letní pecku. Sladkost a šťavnatost melounu ještě více vynikne, když jej budete podávat posypaný krystalky kvalitní soli nebo i trochou chilli! Tahle varianta salátu panzanella je chuťově vynikající, o zbylou zálivku jsme se při focení přetahovali.
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na zálivku
Na salát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížePostup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/8
Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.