Salát pocházející z italské Florencie se právem proslavil po celém světě. Chléb v salátu krásně nasákne všechny chutě. Rajčatové saláty jsou hitem léta a tento recept je ten pravý, který stojí zrovna teď za to vyzkoušet.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 757.75 kcal
- Bílkoviny 59.25 g
- Sacharidy 15.75 g
- Tuky 49 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem