Salát s čočkou a kozím sýrem

Salát s čočkou a kozím sýrem

Hodnocení receptu
Průměr: 4 (3)
Do 10 minut 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1498 kcal
Bílkoviny 49 g
Sacharidy 73 g
Tuky 112 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Snadný, rychlý a sytý salát, který si můžete udělat v létě i v zimě.

Suroviny

čočka
v konzervě, ve slaném nálevu
kozí sýr
čerstvý
rukola
červená řepa
konzervovaná
vinný ocet červený
olivový olej extra panenský

Konzervu čočky ve slaném nálevu propláchněte a nechte okapat. Promíchejte s čerstvým kozím sýrem, rukolou a konzervovanou přepůlenou baby červenou řepou. Pokapejte červeným vinným octem, panenským olivovým olejem a podávejte.

Apetit magazín

Komerční sdělení
Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?
  • Koktejl

Jaké víno vzít, když jdete do vybrané společnosti?

Víno je nesmazatelně vepsané do naší kultury, i když si to mnohdy ani neuvědomujeme. Důkazem je fakt, že sklenka vína je pro nás vždy spjatá s nejrůznějšími životními okamžiky. Jak ale vybírat, a neudělat chybu? ...
Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu
  • Novinky a zajímavosti

Právě vychází listopadový Apetit: Objevte všechny chutě podzimu

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? ...

Obchod Apetit