Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
2,5 (11x)
19. 10. 2015
Salát s pečenou řepou
Apetit
Salát s pečenou řepou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
2,5 (11x)

Z celého salátu jsou nejlepší krutony, rozhodně je nevynechávejte. Dají se připravit několik hodin předem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na krutony

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3062 kcal
  • Bílkoviny 72 g
  • Sacharidy 385 g
  • Tuky 117 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,5/5

Hodnocení receptu

2,5/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso

Související články

shutterstock_1917416993.jpeg

Arašídové křupky: Retro pochoutka, která chutná stejně už více než čtyřicet let

Arašídové křupky – jednoduchá pochoutka z kukuřičné krupice a arašídů. Toto mlsání se u nás vyrábí už od 70. let minulého století. Křupky byly a jsou k dostání v každé samoobsluze, chroupaly se u televize i na zastávce autobusu, na výletě i během rodinných oslav. A i když se během let objevilo mnoho nových dobrot, tato křupavá klasika zůstává oblíbená dodnes. Děti po arašídových křupkách sahají instinktivně, dospělí z nostalgie.