Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)
28. 8. 2023
Sardinky na chlebu s citronovou majonézou
Apetit
Sardinky na chlebu s citronovou majonézou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Vznik tohoto bleskového receptu je jednoduchý. Přivezli jsme si z dovolené jako suvenýr sardinky. Když na ně konečně došlo, chtěli jsme z nich udělat pomazánku, ale když jsme konzervy otevřeli, byly tak krásné, že rozetřít je do pomazánky by byla věčná škoda. A tak spatřila světlo světa jednoduchá, ale božská letní večeře – topinky s citronovou majonézou, rychlonakládanou zeleninou, sardinkami a čerstvou petrželkou. Ochutnejte taky, skvělé sardinky seženete i tady.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 747.25 kcal
  • Bílkoviny 88.5 g
  • Sacharidy 6.5 g
  • Tuky 47.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Majonéza z vařených vajec

Majonéza z vařených vajec: Obsahuje méně oleje a chutná stejně jako ta klasická. Navíc jí zvládnou i začátečníci

Vařili jste včera vajíčka pro koledníky a některá při vaření popraskala? Žádný problém, použijte je na chlebíčky, do vajíčkové pomazánky, nebo ještě lépe – zkuste z nich připravit domácí majonézu z vařených vajec. Má stejnou chuť i využití jako klasická majonéza ze syrových vajec, ale na rozdíl od ní ji zvládnete připravit rychle, jednoduše a hned napoprvé!