Steak nechte po grilování odpočinout. Až poté ho krájejte přes vlákno na tenké plátky. Maso bude krásně šťavnaté.
Suroviny
1 Maso grilujte v celku asi 5 minut po každé straně. Pak ho přesuňte do nádoby s plochým dnem a vyššími okraji, osolte, opepřete, přelijte olejem a posypte tymiánem. Nechte asi 10 minut odpočinout. Potom ho přes vlákno nakrájejte na tenké plátky.
2 Na remuládu do misky najemno nastrouhejte nakládané okurky, přidejte nadrobno nakrájenou pažitku a chilli papričku. Osolte, přidejte majonézu, zamíchejte a případně dochuťte či rozřeďte trochou láku z okurek.
3 Rozkrojte bulky a opečte je na grilu. Na spodní část navršte trochu salátu, na to remuládu, maso a na závěr trochu remulády. Přiklopte vrchní stranou bulky a podávejte. Sendvič se vám bude líp jíst otočený vzhůru nohama, protože vršek bulky je pevný, a dobře se tak drží.