Dokonalé hlavní jídlo v jedné housce. Hotové za půl hodiny!
Suroviny
pancetta
4
plátky
250
g
sýr akawi nebo halloumi, na plátky
olivový olej
2
PL
4
plátky
hovězí roštěnka každá cca 120 - 150 g
sůl mořská
bageta
1
ks
dlouhá, rozdělená na 4 díly, podélně proříznuté
rajče
2
ks
masitá, na plátky
pepř
Na omáčku
rukola
hrst
pokrájená na jemno plus pár lístků na ozdobu
200
g
kvalitní majonéza
Postup
1
Promíchejte majonézu s rukolou. V pánvi opečte pancettu, minutu po každé straně. Sýr pokapejte olivovým olejem a opečte z obou stran dozlatova. Steaky osolte a opepřete, potřete olejem a opékejte minutu až dvě z každé strany; střed by měl zůstat růžový. Bagetu pomažte rukolovou omáčkou, obložte steakem, sýrem, pancettou, rajčaty a ozdobte rukolou. Ihned podávejte.