0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sendvič s pepřovým steakem

Sendvič s pepřovým steakem

Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3391 kcal
Bílkoviny 98 g
Sacharidy 86 g
Tuky 301 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dokonalé hlavní jídlo v jedné housce. Hotové za půl hodiny!

Suroviny

pancetta 4 plátky
250 g
sýr akawi nebo halloumi, na plátky
olivový olej 2 PL
4 plátky
hovězí roštěnka každá cca 120 - 150 g
sůl mořská
bageta 1 ks
dlouhá, rozdělená na 4 díly, podélně proříznuté
rajče 2 ks
masitá, na plátky
pepř
Na omáčku
rukola hrst
pokrájená na jemno plus pár lístků na ozdobu
200 g
kvalitní majonéza

Promíchejte majonézu s rukolou. V pánvi opečte pancettu, minutu po každé straně. Sýr pokapejte olivovým olejem a opečte z obou stran dozlatova. Steaky osolte a opepřete, potřete olejem a opékejte minutu až dvě z každé strany; střed by měl zůstat růžový. Bagetu pomažte rukolovou omáčkou, obložte steakem, sýrem, pancettou, rajčaty a ozdobte rukolou. Ihned podávejte.

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit