Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sendvič rajčata, pinie a ricotta

4.2/5 Počet hodnocení: 17
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3413 kcal
Bílkoviny 110 g
Sacharidy 556 g
Tuky 87 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vydejte se na rychlý kulinární výlet do Itálie s tímhle báječným chlebíčkem.

Související recepty

Suroviny

oregano 5 g
ricotta 170 g
okapaný na cedníku
sušená rajčata 35 g
nakládaná
piniové oříšky 1 PL
strouhaný
veka 6 plátků
opečenách, z jedné strany potřených česnekem
olivový olej bazalkový 40 ml
sůl
pepř

Postup

1

Většinu oregana nasekejte najemno. Smíchejte s ricottou, rajčaty, semínky a parmazánem. Osolte a opepřete. Veku pokapejte polovinou oleje a pokryjte ricottovou směsí. Zakapejte zbylým olejem a posypte zbývajícím oreganem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/7

Apetit magazín

AD
Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!
  • Zajímavosti

Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!

Říká se, že dobrý kuchař nikdy neviní své nástroje. Ale přiznejme si, kdo z nás nezažívá frustraci, když pátrá po té správné pánvičce schované někde mezi hromadou jiného nádobí? Pokud vaše kuchyň občas připomíná přeplněnou skříň, které...