0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sendvič rajčata, pinie a ricotta

Sendvič rajčata, pinie a ricotta

4.2 / 5. Počet hodnocení: 17
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3413 kcal
Bílkoviny 110 g
Sacharidy 556 g
Tuky 87 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vydejte se na rychlý kulinární výlet do Itálie s tímhle báječným chlebíčkem.

Suroviny

oregano 5 g
ricotta 170 g
okapaný na cedníku
sušená rajčata 35 g
nakládaná
piniové oříšky 1 PL
parmazán 10 g
strouhaný
veka 6 plátků
opečenách, z jedné strany potřených česnekem
olivový olej bazalkový 40 ml
sůl
pepř

1 Většinu oregana nasekejte najemno. Smíchejte s ricottou, rajčaty, semínky a parmazánem. Osolte a opepřete. Veku pokapejte polovinou oleje a pokryjte ricottovou směsí. Zakapejte zbylým olejem a posypte zbývajícím oreganem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/7

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit