Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
5,0 (7x)
24. 12. 2013
Sklenička feta, olivy & bylinky


< 30 min
5,0 (7x)
V téhle skleničce najdete koncentrované Středomoří. Do poháru se nejlíp hodí hladká feta bez dírek (někdy se prodává pod názvem german white).

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 6 skleniček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 6 skleniček

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 669 kcal
  • Bílkoviny 31 g
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 47 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Sklenička feta, olivy & bylinky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

shutterstock_2604621423.jpeg

Domácí bylinkové máslo: Citronové, s medvědím česnekem nebo s chutí Itálie! Kterému dáte přednost?

Voňavé, lahodné, neuvěřitelně jednoduché! Domácí bylinkové máslo patří k nejvděčnějším kuchyňským trikům. Dokonale ochutí grilované maso i pečivo, během pár minut ho vykouzlíte z běžných surovin, navíc se snadno uchovává. Ukážeme vám osvědčený základní recept i tři variace, které stojí za vyzkoušení – včetně másla s chutí jako z pravé italské restaurace.