Slaný pohár potěší stejně jako ten sladký. Tenhle je navíc plný chuti a vitaminů. Při jeho přípravě se řiďte stejnými zákonitostmi – kombinujte sladké se slaným, nezapomeňte na krémovou a křupavou složku. Kontrast textur promění zdánlivě obyčejnou skleničku v gurmánský zážitek.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
NA ZÁLIVKU
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1583 kcal
- Bílkoviny 34 g
- Sacharidy 78 g
- Tuky 119 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2018/6
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.