Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (7x)
31. 5. 2019
Kedlubnové skleničky
Apetit
Kedlubnové skleničky
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (7x)

Slaný pohár potěší stejně jako ten sladký. Tenhle je navíc plný chuti a vitaminů. Při jeho přípravě se řiďte stejnými zákonitostmi – kombinujte sladké se slaným, nezapomeňte na krémovou a křupavou složku. Kontrast textur promění zdánlivě obyčejnou skleničku v gurmánský zážitek.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

NA ZÁLIVKU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1583 kcal
  • Bílkoviny 34 g
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 119 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.