Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,7 (11x)
18. 7. 2014
Smažení sledi
Apetit
Smažení sledi
Apetit


Snadné
< 60 min
3,7 (11x)

V Dánsku se na Velikonoce často podává sleď, typická tamější ryba. „Nejlepší sledi jsou z ostrova Bornholm,“ tvrdí Flemming Laugesen. Výborní jsou samozřejmě ve formě matjesů a uzenáčů, ale také obalení v žitné mouce. Žito stejně jako brambory, řepa a jehněčí maso patří k tradičním skandinávským surovinám.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 741 kcal
  • Bílkoviny 27.5 g
  • Sacharidy 54.5 g
  • Tuky 53.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Flemming Laugesen, z vydání Apetit 2012/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/4

Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez