Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (13x)
31. 10. 2016
Sorbet z pečených jablek se skořicí


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (13x)

Letos v létě byly v kurzu zmrzliny neotřelých příchutí a my už víme, co bude hitem podzimu – sorbet, který nápadně připomíná voňavý jablečný štrúdl! V jednoduchosti je krása a tenhle recept to dokazuje! Zmražená pečená jablíčka ovoněná skořicí chutnají jako nebeská mana. Připravená je můžete mít v mrazáku pro nečekanou návštěvu. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2680 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 438 g
  • Tuky 68 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/10

Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.