Krevety opečte rychle a zprudka, delší tepelnou přípravou tuhnou.
Suroviny
špagety (těstoviny)
400
g
suroviny na omáčku aglio e olio
krevety
200
g
předvařené - viz Něco navíc
sůl mořská
strouhaný k podávání
Postup
1
Špagety uvařte podle návodu na obalu.
2
Začněte připravovat omáčku aglio e olio a na konci do ní přihoďte krevety a osolte. Míchejte na prudkém plameni asi 1 minutu, až budou krevety hotové.
3
Promíchejte se scezenými uvařenými špagetami a můžete podávat posypané parmazánem, Ital by ale těstoviny s plody moře jedl bez něj.
NĚCO NAVÍC
Mražené krevety bývají pokryty vrstvou ledu, který by vám omáčku zkazil. Nejdřív je proto proti všem pravidlům zalijte horkou vodou, a když led povolí, nechte je okapat, případně osušte papírovými utěrkami.
Komentáře
Dnes jsem si je připravil a luxusní :)