Těstoviny s pestem jsou velmi oblíbené a tady je náš osvědčený recept. Když budete mít víc času, dejte si práci a pesto z medvědího česneku utlučte v hmoždíři. Bude mít hrubší strukturu a kousky lískových oříšků v něm krásně křupou, což dodá pokrmu další rozměr. Špagety s pestem z medvědího česneku je chutný bezmasý pokrm, který připravíte během chvíle a z pár surovin.
Videorecept
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na pesto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2432 kcal
- Bílkoviny 75 g
- Sacharidy 163 g
- Tuky 151 g
Postup přípravy
- První jarní divoké byliny: Co sbírat na procházce kromě medvědího česneku? 18 receptů s medvědím česnekem: nejlepší tipy, jak bylinku zpracovat
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/4
Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí