Těstoviny s bylinkovou vůní
Suroviny
rajče
2
ks
oloupaná
kapary
30
g
máta
snítka
petrželka
3
snítky
bazalka
1
svazek
mandle loupané
30
g
česnek
1
stroužek
chilli paprička
1
g
sušená (drcená)
sůl
olivový olej panenský
rajčata cherry
300
g
špagety (těstoviny)
320
g
kapary
12
ks
na ozdobu
bazalka
na ozdobu
Postup
1
Rozmixujte 2 oloupaná rajčata, 30 g kaparů, snítku máty, 3 snítky hladkolisté petrželky, svazek bazalky, 30 g oloupaných mandlí, stroužek česneku, 1 drcenou sušenou chilli papričku, špetku soli a 4 lžíce panenského olivového oleje.
2
V pánvi na 2 lžících oleje krátce opečte nasekaný stroužek česneku a 300 g přepůlených třešňových rajčátek. Uvařené špagety promíchejte s pestem i rajčátky a ozdobte 12 kaparovými plody a bazalkou.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 30 nejlepších receptů pro milovníky špaget(33 receptů )