Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Srbská vajíčka
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 14
Do 10 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1275 kcal
Bílkoviny 58 g
Sacharidy 37 g
Tuky 95 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Velmi rychlé a také velmi vděčné syté jídlo! Kromě pečiva k němu uplatníte i vařené brambory, nejlépe nové.

Suroviny

máslo 3 PL
paprika mletá sladká 1 PL
mouka pšeničná hladká 1 PL
rajčatová passata - pyré 250 ml
sůl
cukr špetka
pepř
na dochucení
vejce 4 ks
k podávání

1 Máslo rozehřejte ve větší pánvi se silným dnem. Zaprašte moukou a osmahněte; vmíchejte papriku a zalijte trochou studené vody. Přimíchejte pyré a povařte na hustou omáčku; trvá to tak čtvrt hodiny. Upravte chuť solí, pepřem a trochou cukru, nakonec vmíchejte smetanu.

2 Vajíčka povařte tři minuty nahniličko a vložte do omáčky trochu nakrojená, aby se s ní žloutek smísil. Podávejte s topinkami či bramborami.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/4

Komentáře

Recept se nachází v č.4/07, str.44

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč