Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,9 (19x)
18. 7. 2014
Srbská vajíčka
Apetit
Srbská vajíčka
Apetit


Snadné
< 10 min
4,9 (19x)

Velmi rychlé a také velmi vděčné syté jídlo! Kromě pečiva k němu uplatníte i vařené brambory, nejlépe nové.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 318.75 kcal
  • Bílkoviny 14.5 g
  • Sacharidy 9.25 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

Koláč s panna cottou a limonádovým želé

Želatina, citron a malé katastrofy: Jak se jim vyhnout, dortům dodat lesk a ovládnout želírování od A do Z

Známe ji všichni. Obdivujeme dorty, které díky ní drží tvar, nebo ji tajně mícháme do krémů, když chceme, aby „aspoň nějak ztuhly“. Jenže kdo s ní někdy pracoval, ví, že želatina umí být pěkně zrádná. Někdy netuhne, jindy se nesnese s ovocem a občas nevíme, kterou vlastně použít. Ukážeme vám krok za krokem, jak na ni a víme i proč nepanikařit, když v receptu najdete jiný typ než máte doma.