Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)
10. 8. 2018
Studená polévka salmorejo


Velmi snadné
< 30 min
0,0 (0x)

Studená polévka ze žhavé Cordoby zasytí a osvěží. Na rozdíl od známějšího gazpacha stojí její chuť především na rajčatech a je doplněná plátkem šunky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3799 kcal
  • Bílkoviny 198 g
  • Sacharidy 139 g
  • Tuky 258 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/8

Se srpnovým Apetitem si druhou polovinu prázdnin pořádně užijete! Najdete v něm nové originální nápady, jak naložit s letní úrodou, jak v kuchyni využít rozličné oleje, které dokáží pozvednout pokrm na novou úroveň, či co uvařit rodině k večeři ve všední den. Nechybí ani recepty na neodolatelné dezerty s ovocem a bylinkami nebo chladivé domácí nanuky, které osvěží a uchvátí nejen děti, ale i dospělé. Těšit se můžete také na ohlédnutí za naprosto nezapomenutelným 7. ročníkem Apetit pikniku. Apetit, napsáno s chutí.