Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,7 (7x)
11. 4. 2022
Sušenky à la hot cross buns
Olive Magazine/Immediate Media
Sušenky à la hot cross buns
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
4,7 (7x)

Upečte na Velikonoce voňavé kořeněné sušenky plné vloček a rozinek. Díky křížku z polevy budou připomínat tradiční britské hot cross buns, ovšem čas přípravy je sotva třetinový!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

18

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

18

Na křížky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 253.28 kcal
  • Bílkoviny 3.11 g
  • Sacharidy 35.17 g
  • Tuky 10.94 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/4

Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Hot cross buns

Hot cross buns: Voňavé sladké bochánky, které potěší nejen na Velikonoce

Voňavé kořeněné bochánky s křížkem ze světlého těsta jsou tradičním britským pečivem, konzumovaným zejména v období Velikonoc. Hot cross buns mají bohatou historii sahající až do počátků minulého tisíciletí. Jak se proměnila příprava sladkých bochánků, proč jsou spojované s Velikonocemi a čím je vylepšit k dokonalosti?