Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (6x)
8. 3. 2024
Švédské party kuličky
Apetit
Švédské party kuličky
Apetit


Snadné
< 60 min
4,3 (6x)

Neskutečně dobrá smetanová omáčka předurčuje tuhle verzi švédských masových kuliček k tomu, aby se zařadila ke stálicím vašich oslav i nedělních obědů – stačí je doplnit bramborovou kaší. K přípravě použijte půl na půl hovězí a vepřové maso, ať jsou kuličky dokonale šťavnate a tak akorát tučné.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

26

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

26

Na kuličky

Na omáčku

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 196.62 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • Sacharidy 17.23 g
  • Tuky 10.08 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/3

Přivítejte s březnovým Apetitem, který vychází už 16. 2. 2023, přicházející jaro. To se do nového vydání promítlo hlavně v podobě vitaminy nabitých klíčků a výhonků, které jsme nejdříve vypěstovali a poté použili do lahodných pokrmů. Nechybí ani další poklad sezony – nádherně zbarvené krvavé pomeranče, které zazáří nejen v salátech a dezertech, ale překvapivě i v majonéze či jako doprovod pečených kachních stehen. Společně se také vrhneme na jarní úklid lednice, ze zbytků džemů, arašídového másla, citronového krému či kondenzovaného mléka upečeme úžasné dezerty. Vzhledem k tomu, že březnové dny bývají ještě chladné, přidáme na zahřátí recepty na čtveřici pozapomenutých českých polévek a indické speciality od Ilony Bansal. Připravili jsme pro vás i ochutnávku z nové knihy z dílny Apetitu, kuchařky Mleté maso. Vyzpovídali jsme také sedm inspirativních žen, kterým se daří měnit tvář české gastronomické scény. Apetit, napsáno s chutí.