Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (104x)
9. 7. 2014
Švestková povidla pečená v troubě
Švestková povidla pečená v troubě


Snadné
> 60 min
4,6 (104x)

Domácí švestková povidla pečená v troubě vyvrátí všechny vaše dosavadní přesvědčení o tom, jak je příprava povidel složitá. Jen pár ingrediencí, trocha práce s odpeckováním a mletím švestek a pak už jen čekat, až je trouba promění v lahodnou ovocnou pomazánku. Připravte si jednoduchá švestková povidla do zásoby, v zimě se určitě hodí na vdolky, do taštiček nebo do buchet. Pravá švestková povidla jsou k nezaplacení.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 5649.25 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 1355.25 g
  • Tuky 13.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: katrinka

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(104 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet