Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (75x)
27. 9. 2021
Švestkové koláče
Apetit
Švestkové koláče
Apetit


Snadné
< 60 min
4,1 (75x)

Tyhle koláčky kynou jen velmi krátce, proto je budete mít za chvilku! Recept na kynuté těsto pro tyto švestkové koláčky si k dokonalosti vymazlila redaktorka Darinka. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Na těsto

Na náplň

Na drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 551.5 kcal
  • Bílkoviny 20.58 g
  • Sacharidy 65.92 g
  • Tuky 21.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(75 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejlepší borůvkový koláč

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/10

Říjnové číslo, které vychází 16. 9., je tradičně věnováno především milované české kuchyni. Naučte se uvařit domácí povidla a upéct ořechovou bábovku, kynuté koláče nebo jablečné řezy tak dobře, jako to uměly naše babičky! Nebo rodinu překvapte neotřelým českým menu s tou správnou špetkou nostalgie. Pokud se ovšem chcete blýsknout a vyrazit všem dech, šéfkuchař Radek Hasman vás krok za krokem provede přípravou kachny s červeným zelím, jablkovým pyré a polentou. Nechybí ani inspirace na rychlé večeře, které stihnete připravit i po návratu z práce. Jejich společným jmenovatelem jsou tentokrát tolik populární brambory. Těšit se můžete i na ochutnávku z naší nové kuchařky Polévka je grunt, která vyjde na konci září. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

koláče

Frgály, kyselice i Michelin: užíjte si Karlovský gastrofestival

Největší svátek příznivců regionální gastronomie je opět tady! Již podesáté budou valašské Velké Karlovice hostit Karlovský gastrofestival. Jubilejní ročník se uskuteční o víkendu 6. a 7. října a vedle ochutnávek valašských i jiných specialit, farmářských trhů či soutěží o nejlepší frgál a klobásu nabídne také zážitkové galavečeře pro náročné gurmány, včetně setkání se speciálním michelinským hostem z Francie.