0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sýrovo-šunková roláda s modrým sýrem

Sýrovo-šunková roláda s modrým sýrem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 769 kcal
Bílkoviny 54 g
Sacharidy 1 g
Tuky 60 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vejce 3 ks
máslo
sůl
pepř
sýr s bílou plísní 1 ks
šunka

Postup

1

3 vajíčka dám vařit natvrdo, po 7 minutách sliji a na chvíli dám do studené, ale jen tak, abych je mohla oloupat, protože do mixéru je potřebuji teplá, aby díky nim povolilo máslo...

2

takže do mixéru dám uvařená vajíčka, jeden hermelín nakrájený na kousky a cca 1/4 másla (tj. asi 60g) - osolím a opepřím - jo a máslo by mělo být fakt máslo, aby to dobře ztuhlo...), dám mixovat...

3

mezi tím na sýrový plát pomažu umixovanou vajíčkovo-hermelínovou pomazánkou, pokladu plátky šunky... zabalím... a dám do ledničky...

Autor: ilonak

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit