Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

vejce 3 ks
máslo
sůl
pepř
sýr s bílou plísní 1 ks
šunka

Roláda s hermelínovou pomazánkou 

3 vajíčka dám vařit natvrdo, po 7 minutách sliji a na chvíli dám do studené, ale jen tak, abych je mohla oloupat, protože do mixéru je potřebuji teplá, aby díky nim povolilo máslo... takže do mixéru dám uvařená vajíčka, jeden hermelín nakrájený na kousky a cca 1/4 másla (tj. asi 60g) - osolím a opepřím - jo a máslo by mělo být fakt máslo, aby to dobře ztuhlo...), dám mixovat... mezi tím na sýrový plát  pomažu umixovanou vajíčkovo-hermelínovou pomazánkou, pokladu plátky šunky... zabalím... a dám do ledničky...

Autor: ilonak

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit