Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
4,8 (6x)
5. 1. 2017
Pomalu vařený marinovaný bůček
Apetit
Pomalu vařený marinovaný bůček
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
4,8 (6x)

Marinovaný bůček je hit a rozhodně ho zařaďte mezi pohoštění na vaši party. Příprava zabere sice trochu víc času a počítejte s nějakým dnem na odležení, ale vyplatí se! Z podnosu totiž zmizí jako první.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na pikantní pastu

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5727 kcal
  • Bílkoviny 191 g
  • Sacharidy 398 g
  • Tuky 329 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2016/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/1

Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.