Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (28x)
5. 12. 2016
Telecí ragú s houbami a šunkovým knedlíkem
Apetitonline.cz
Telecí ragú s houbami a šunkovým knedlíkem
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (28x)

Výborné nakládané houby koupíte v obchodech s ruskými potravinami.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na knedlíky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1669.75 kcal
  • Bílkoviny 88.25 g
  • Sacharidy 111.75 g
  • Tuky 92.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta

Související články

Telecí steak

Telecí maso je jemné a lahodné. Jak si připravit jeho jednotlivé části

Telecí maso se v jídelníčku obvykle nevyskytuje příliš často, za což může jeho vyšší pořizovací cena.  Telecí ossobuco, telecí roláda, telecí na paprice, telecí s nádivkou či bez, telecí pavouček, krk či váleček nebo pečená telecí kýta jsou proto ideálními adepty na slavnostní oběd. Pokud telecí patří mezi vaše oblíbené druhy masa, poradíme vám, jak nejlépe připravit jeho jednotlivé části.