Nová registrace Zapomenuté heslo

1,2 (5x)
24. 10. 2014
Telecí Saltimbocca - Chefparade
Telecí Saltimbocca - Chefparade

Maso nařežeme na tenké, malé řízky, osušíme papírovou utěrkou a opatrně naklepeme. Na každý řízek položíme jeden plátek parmské šunky a jeden lístek šalvěje.

 

Stočíme do roládky a pícháme na jehlu nebo na špejli.

 

V pánvi rozpustíme na středním ohni jednu lžíci másla a jednu lžíci oleje. Vložíme špíz, který nám vzniknul, a z každé strany opečeme.

 

Maso vyjmeme do pekáčku, malinko osolíme, opepříme a dáme do trouby dopéct.

 

Připečenou šťávu v pánvi zalijeme bílým vínem a přivedeme k varu. Necháme částečně odvařit a přidáme vychlazené máslo. Pořádně rozšleháme a dochutíme. Takto vzniklou omáčku přeléváme přes hotové maso. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže