0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Telecí Saltimbocca - Chefparade

Telecí Saltimbocca - Chefparade

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

telecí kýta
šalvěj
máslo
olej
sůl
pepř

Maso nařežeme na tenké, malé řízky, osušíme papírovou utěrkou a opatrně naklepeme. Na každý řízek položíme jeden plátek parmské šunky a jeden lístek šalvěje.

 

Stočíme do roládky a pícháme na jehlu nebo na špejli.

 

V pánvi rozpustíme na středním ohni jednu lžíci másla a jednu lžíci oleje. Vložíme špíz, který nám vzniknul, a z každé strany opečeme.

 

Maso vyjmeme do pekáčku, malinko osolíme, opepříme a dáme do trouby dopéct.

 

Připečenou šťávu v pánvi zalijeme bílým vínem a přivedeme k varu. Necháme částečně odvařit a přidáme vychlazené máslo. Pořádně rozšleháme a dochutíme. Takto vzniklou omáčku přeléváme přes hotové maso. 

Autor: Chefparade1

Apetit magazín

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele
  • Jak na to

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele

Po vánočním hodování míváme chuť na lehčí ale výživná jídla, v nichž nechybí dávka bílkovin. Ať už si dáte Asií inspirovanou polévku, dýňovou frittatu nebo krůtí karbanátky, po všem se budete cítit sytě, přitom lehce a fit! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč