Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Telecí Saltimbocca - Chefparade

Telecí Saltimbocca - Chefparade

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

Maso nařežeme na tenké, malé řízky, osušíme papírovou utěrkou a opatrně naklepeme. Na každý řízek položíme jeden plátek parmské šunky a jeden lístek šalvěje.

 

Stočíme do roládky a pícháme na jehlu nebo na špejli.

 

V pánvi rozpustíme na středním ohni jednu lžíci másla a jednu lžíci oleje. Vložíme špíz, který nám vzniknul, a z každé strany opečeme.

 

Maso vyjmeme do pekáčku, malinko osolíme, opepříme a dáme do trouby dopéct.

 

Připečenou šťávu v pánvi zalijeme bílým vínem a přivedeme k varu. Necháme částečně odvařit a přidáme vychlazené máslo. Pořádně rozšleháme a dochutíme. Takto vzniklou omáčku přeléváme přes hotové maso. 

Autor: Chefparade1

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč