Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,1 (318x)
4. 11. 2019
Hrnkový hruškový koláč
Apetit
Hrnkový hruškový koláč
Apetit


Snadné
< 75 min
4,1 (318x)

Skvělý, jednoduchý a vláčný hrnkový hruškový koláč, se kterým uděláte spoustu parády! Je akorát sladký, perfektně šťavnatý, a kdyby nebyl tak ‚žravý‘, určitě by dlouho vydržel. Takže jestli hledáte recept na nejlepší hruškový koláč pod sluncem, tady je ten náš.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3498 kcal
  • Bílkoviny 84 g
  • Sacharidy 420 g
  • Tuky 157 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(318 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Neviditelný koláč s jablky a hruškami

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/11

V listopadu už se ochlazuje a my se začínáme poohlížet po hřejivých a hutných jídlech, která nám dodají energii v následujících sychravých měsících. Opouštíme lehké letní saláty a zmocňuje se nás chuť na něco vydatnějšího. Není divu, že naši předkové slavili touto dobou hned několik posvícení. Vzdali jsme jim hold variací na martinskou husu v podobě noblesní galantiny. A protože letos slavíme sto let od vzniku republiky, připravili jsme celé číslo v česko-slovenském duchu. Na některé tradiční recepty jsme se podívali novýma očima, a tak v Apetitu najdete třeba klasické dezerty z cukrárny přeměněné v poháry plné chuti. K jiným receptům se vracíme s pokorou a nostalgií, ať už jsou to hrnkové buchty na plech, které nás rázem přenesou do máminy kuchyně, nebo třeba škubánky či čočková polévka, které poslouží jako ochutnávka z naší chystané kuchařky Česko & Slovensko z edice Best of Apetit. Apetit, napsáno s chutí.