Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Toust s hruškami a modrým sýrem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.1/5 Počet hodnocení: 15
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3829 kcal
Bílkoviny 134 g
Sacharidy 535 g
Tuky 100 g
Vláknina 68 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Geniální kombinace hrušek se sýrem s modou plísní a ořechy ve verzi do ruky...

Související recepty

Suroviny

chleba 8 plátků
tmavý, měkký
zralé, na plátky
nahrubo nasekané

Postup

1

Mezi 2 plátky chleba dejte plátky hrušky, sýr a trochu ořechů, dobře stiskněte a v pánvi na másle opečte po obou stranách dozlatova.

NĚCO NAVÍC
Tousty můžete potřít máslem a upéct v troubě předehřáté na 220 °C.

Další obměna chutí: Toust se slaninou a chilli

12 plátků anglické slaniny opečte nasucho na pánvi dokřupava. Na plátek světlého toustového chleba navršte strouhaný čedar, posypte nasekanou čerstvou chilli papričkou, na to dejte vždy 3 plátky opečené slaniny, přiklopte druhým plátkem chleba a stiskněte. Stejně pokračujte se zbylými 3 tousty. V pánvi na másle opečte po obou stranách dozlatova. Můžete taky potřít zvenku máslem a upéct v troubě předehřáté na 220 °C.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/7

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...