Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (17x)
18. 7. 2014
Vejce & brambory
Apetit
Vejce & brambory
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (17x)

Opravdu rychlá večeře. Podávejte se salátem nebo opečenými rajčaty.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1361 kcal
  • Bílkoviny 67 g
  • Sacharidy 123 g
  • Tuky 59 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009

Související články

Banoffee

Banoffee pie: Jak se z nepovedeného koláče stal hit světových cukráren

Banoffee pie: už podle jména to zní jako něco, co byste si chtěli dát ke kávě. A taky ano! Spojení banánů, karamelu a šlehačky z něj dělá jeden z těch dezertů, o který se nechcete podělit – a ještě se u toho stihnete pohádat o poslední drobečky, které zbyly na talíři. K přípravě nepotřebujete zapínat ani troubu a jeho příběh je stejně sladký jako koláč samotný. Odkud se tedy banoffee pie vzal?